Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

MKC 3D nyomtatásA Menkraft Consulting Kft.  2014-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Több éves autóipari tapasztalatainkat – logisztika, beszerzés, minőségügy, projektvezetés területén -próbáljuk tanácsadás formájában a megbízóink rendelkezésére bocsátani. Emellett foglalkozunk még alkatrészek minőségügyi válogatásával,  utómunkával, kisebb szériák vagy pótalkatrészek csomagolásával.

2017-ben tevékenységi körünk kibővült a 3D nyomtatással. 3D berendezésünk egyedülállónak számít Magyarországon, mivel a hagyományos műanyagok mellett, lehetőség van szálerősített anyagok nyomtatására is, melyek már az alumíniumból készült alkatrészekkel is felveszik a versenyt.

 

Teljes értékű alkatrész gyorsan és olcsón

 

Mindazoknak megoldást tudunk nyújtani, akiknek az alkatrész szükségletüknél nem az 3D nyomtatásanyaghasználat – fém – az elsődleges, hanem annak tulajdonsága, azaz az anyagszilárdsága és ellenállósága.

Egyedülálló, új technológiának köszönhetően folyamatos szálerősítést alkalmazva képesek vagyunk teljes értékű, az alumínium szilárdságát meghaladó, statikai és dinamikai terheléseknek ellenálló kompozit alkatrészeket legyártani rövid határidővel.

 

Amiben profik vagyunk…

 

Vállaljuk 3D modellek 3D nyomtatását Magyarország egyedülálló technológiával, legyen szó akár egyetlen prototípusról, tárgyról vagy akár kisebb szériáról.

 

3D nyomtatás az egyik legrugalmasabb és költséghatékonyabb megoldást nyújtja!

Legyen már kész 3D modelle vagy csak egy ötlete, mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást!

 

A 3D nyomtatás egy komplex megoldás, hogy az elképzeléseinek megfelelően valósíthassa meg terveid.

Küldje el ajánlatkérését és ezt követően mi ellenőrizzük annak nyomtathatóságát és kapcsolatba lépünk Önnel a lehetőségeket, illetve a nyomtatás esetleges költségeit illetően.